EMPRESA / NEGOCI

Disposem d’una sala ideal per dur a terme esdeveniments d’empresa que busquen un espai funcional per, actes formatius, reunions, presentacions, tallers, dinàmiques de grup, sopars… on combinar el treball amb el relax i la desconnexió de la rutina.

Espai que us permetrà dur a terme els programes de treball de desenvolupament humà, creixement personal, espiritual, salut, artístiques, educatives i culturals.

FAMÍLIA I AMICS

Lloc privilegiat enmig de la natura on gaudir de les vostres celebracions especials amb la família i/o amics: Barbacoes, àpats a l’aire lliure… També hi podeu celebrar aniversaris, batejos, comunions…

CASAMENTS

Us oferim disfrutar d’un casament original en una masia rural en un ambient immillorable, únic, amb uns exteriors magnífics plens de tranquil·litat que us encantarà.

Aquí podeu organitzar el casament dels vostres somnis, al vostre gust, alliberant la vostra creativitat i imaginació, per tenir un record inoblidable.

A més podeu quedar-vos a dormir a la masia i així acabar d’aprofitar d’un bonic cap de setmana.

SALA

Sala de 140 m2, disposa de wifi, Tv,  llar de foc, sala d’estar, menjador, cuina i jocs, amb unes grans finestres a través de les quals podreu gaudir de les magnífiques vistes a l’exterior. A més a més podreu disposar de la nostra terrassa adjunta a la sala amb un pati interior on hi ha la piscina i la barbacoa.